Bestilling

Hvad er Gameservere

Vil du samarbejde med dine venner og kæmpe mod dine fjender? Vil du have magten i din hånd? Hos Swifthosting får du en kvalitets server til Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike 1.6 og Counter-Strike: Condition Zero.
Ydermere får du en lav ping, super support og mulighed for at bestemme over din server selv.

Produkt Informationer

Lokation:
Produkt Type:
Du skal vælge en lokation først
Slots (spillere):
Vælg venligst lokation og produkttype først
Server Type:
Periode:
Server Navn (Hostname):
Server Password (RconPassword):
Total Pris:
0 DKK

Person Informationer


Rabatkode

Rabatkode:


Betalings Informationer

Jeg har accepteret og læst Swifthostings vilkår
Korttyper hos Swifthosting

Features


Redundant Netværk

Gameserverne er placeret på en af Danmarks top fiberoptiske forbindelser. Vi har både indgående fiber fra Telia og TDC hvilket sikre jeres gameservere ekstra mod nedetid. Linjen er overvåget 24/7/365 for at sikre mod nedbrud samt server fejl.

Stabilitet

Gameserverne ligger på en server helt for sig selv for at sikre sig en høj stabilitet. Ud over dette målet at have en oppetid på 99,99 %. Lige ledes er vores server overvåget i døgndrift for at vi kan tilpasse hardwaren i evt. Peak perioder. Alt dette til sammen sikre at stabiliteten af serveren altid er helt i top.

Lav ping, høj udeevne

Gameserverne køre på nøje udvalgt hardware som er specielt sammensat til gameservere. Dette gør vi for at brugeren kan få maksimalt ydeevne samt den bedste oplevelse hos Swifthosting. Gameserverne er overvåget 24/7 og for at sikre evt. Overbelastning har serverne altid ekstra ressourcer end de egentligt bruger.

Support

Er du ny til gameservere? Swifthosting sætter en ære i at hjælpe dig. Supporten hjælper dig gerne med opsætning af din server. Supporten kan kontaktes 24/7/365 via email, helpdesk, eller telefon.

FTP uden begrænsninger

Er du træt af at skulle upgradere diskplads på din gameserver? Hos Swifthosting er der ubegrænset diskplads til alle gameserver kunder. Du har ydermere mulighed for at downloade eller uploade maps, addons, osv.

Features

Styr din server som du vil, du får fuld adgang til rcon og serveropsætning hvilket betyder du helt selv styre du vil have password på din server eller ej.