Firmaet

Hvem Swifthosting er, og hvad vi laver.

Information

Fuld automatisk system, lave priser og fantastisk support, det er Swifthostings fordele. Da systemet er fuldautomatisk og vi derfor ikke behøver bemanding, kan vi gøre det endnu billigere end mange andre udbydere. Swifthostings servere, er placeret i Danmark og Tyskland på fiberoptiske forbindelser. Grunden til at de ligger i Danmark og Tyskland er at Swifthosting ønsker kunderne skal have den bedst mulige hastighed på deres website samt gameservere. Udover det er serverne døgnovervåget af en tekniker. Målet er så at vi holder os på 99,99% oppetid på alle servere.

Swifthostings mål er at yde den bedste support og være danskernes foretrukne valg, når de handler Minecraft & Gameservere.

Vi yder support på tre områder, som altid er tilgængelige for kunder: email, telefon og helpdesk. Målet for helpdesk, er at alle skal besvares indenfor 24 timer, det samme gælder email. Det skal dog ikke hindre os i besvare dem før.

 

premises

Firmaet

Som selvstændigt firma lover vi dig at give den bedst mulige support og oplevelse, så du får mest muligt for dine penge. Du kan benytte dig af vores færdige pakker, eller skrive til supporterne for et uforpligtende tilbud.

Mød holdet bag Swifthosting

 • person
  Mads Edelskjold

  Ejer(CEO) samt daglig leder. Udover det er Mads Edelskjold, starteren af Swifthosting.

 • person
  Mikkel Christensen

  Ejer(CEO) • Mikkel Handel Noer
  - Crew Manager
<