top cover
Serverspørgsmål >

Hvad er RAM?

Offentliggjort 18. juni 2018 2805 visninger Serverspørgsmål

RAM står for Random Access Memory og kaldes hukommelse på dansk. En server har brug for hukommelse for at kunne "huske" hvor de forskellige ting er på serveren. På en Minecraft-server vil det sige at den bruger hukommelsen til at gemme hvor blokkene er på serveren.

Forbruget af RAM på en Minecraft-server påvirkes af mange forskellige ting. Nogle af de typiske ting er antallet af spillere på serveren, mængden af blokke i verdenen, antallet af verdener og antallet af plugins.

Hvis du oplever problemer med at din Minecraft-server lukker ned, kan det skyldes at serveren bruger for meget RAM. Du kan få en oversigt over RAM-forbruget ved at logge ind på kontrolpanelet og trykke på "Nuværende Aktivitet & Stats".

Du skal nu trykke på "Grafer/historik" og eksempelvis "Sidste 7 dage".

RAM-forbruget kan nu ses på den nederste graf med titlen "Memory Usage for..."

left-arrow Gå tilbage til videnscenteret

Skribent

Mads Edelskjold

Ejer

Mads er en af de 2 partnere i Swifthosting ApS og er med til den daglige drift. Mads' speciale ligger hovedsageligt indenfor administration af linux-servere, programmering og ikke mindst gameservere.

vagttelefon

24/7 vagttelefon

Kun i tilfælde af servernedbrud eller andre former for nedbrud.

+45 71 99 38 28

vagttelefon

Henvendelser

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. Der kan dog være enkelte sager, som kræver længere behandlingstid.

vagttelefon

Hold dig opdateret

Følg vores Facebook-side og hold dig opdateret på driftsstatus, guides, samt spændende konkurrencer og andre nye tiltag.

Følg på Facebook right-arrow