Om Swifthosting ApS
top cover

Om Swifthosting ApS

Læs om vores historie, værdier og vores hostingfaciliteter

Swifthosting ApS

Om Os

Swifthosting ApS har siden tidlig 2011 tilbudt game- og voiceservere af høj kvalitet. Swifthosting startede i det helt små og efterhånden som der kom kunder til, rykkede vi til mere professionelle datacentre.

I dag er Swifthosting ApS en af Danmarks største udbydere af gameservers - især Minecraft-servere, som vi udvikler vores egne plugins til, som gør det lettere for kunden at opsætte sin server.

Vi har været på markedet i en lang årrække og vi har erfaret hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Vores erfaring siger os også hvilke funktioner kunder vil have til rådighed og hvilke der er mere eller mindre ligegyldige.

Vi er altid klar til nye udfordringer og kigger derfor altid på det nyeste spil, hvor det er muligt at udbyde servere til. Hvis der er efterspørgsel for det, implementerer vi gerne et nyt produkt.

Værdier

Vi tror på man kommer længst med ærlighed. Det er meget lettere end at skulle finde på løgnhistorier for at dække over sine fejl. Derfor kan du også være sikker på, at når du køber et produkt ved os, så får du det, du køber.

Vi går ikke ind for overselling, hvor man lægger flere kunder på de samme ressourcer og håber på at den ene kunde ikke bruger sine fuldt ud. Tværtimod har vi lavet de nødvendige beregninger, så vi ikke overseller, samtidig med at der er ressourcer læedige til systemet også. Det sikrer at din server kører fantastisk!

Hostingfaciliteter

Elektricitet og nødstrømsanlæg

Datacentrene som vi bruger, har alle et nødstrømsanlæg, hvilket er klar til at overtage driften hvis der skulle være noget galt med hovedlinjen. Selve nødstrømsanlægget består i 2 dele, hvoraf første del er spækket med en masse UPS-batterier, som hele tiden er aktive og klar til at overtage, såfremt der opleves ujævnheder i elektriciteten.

Den anden part er en dieselgenerator, som ikke står aktiv hele tiden, men derimod opstartes automatisk, såfremt at nødstrømmen bliver aktiveret. Derved ville selve UPS-batterierne sørge for at alt drift er operationel, indtil dieselgeneratoren er startet og klar til at leverer strøm.

Kapaciteten af dieselgeneratoren rækker til at hele datacenteret kan køre normalt i omtrent 50 minutter, hvilket er nok til at serverne kan slukkes ned forsvarligt, såfremt at der ikke er genetabeleret almindelige strøm, fra vejnettet.

Enterprise hardware

Vi benytter kun anderkendt hardware, som vi ved virker fornuftigt, og performer efter vores forventninger. Udover dette køber vi altid fremtidssikret servere såfremt muligt, således at vi ikke skal rykke kunder rundt til nye servere hele tiden. Dermed ikke sagt at vi ikke opgraderer vores servere - for det gør vi :)

Alle vores servere har for kort tid siden fået kraftigere CPU'er, en masse high-frequency DDR4 RAMT samt lynhurtige SSD'er.

Derudover har vi altid flere memory-sticks, SSD'er og CPU'er liggende, såfremt der skulle være en eller flere som fejler, så vi hurtigt kan skifte dem og minimere nedetid.

Brandsikring

Skulle der opstå en brand i datacenteret, så er der installeret Argonite brandslukningsanlæg, som udsteder en gas, som fjerner alt luft i rummet og derved kvæler ilden. Selve gassen skader hverken mennesker eller servere, men da luften bliver opsuget af gassen, vil personer i datacenteret skulle forlade rummet øjeblikkeligt, så snart alarmen lyder.

Hele datacenteret er udstyret med brandsensorer, som opfanger både høje temperature og røg, som derved udløser Argonite-anlægget.

Udover dette har datacenteret hævede EDB gulve, så hvis der skulle trænge vand ind i datacenteret, ved eksempelvis oversvømmelse, vil dette ikke skade udstyret.

Peering med udbydere

Datacentrets netværk er opbygget af enterprise Cisco og Brocade udstyr, som er konfigureret med henblik på størst muligt redundans.

Der er lavet peering-aftaler med mere end 10 forskellige ISP'er, herunder TDC, Telia, NiaNet og GlobalConnect, som sikrer en stabil pingtid mod Danmark.

Hvis der skulle være problemer med en linje, er der altid er en anden til at tage over. Dette betyder nogle milisekunder mere i ping, men det er bestemt bedre end at netværket er helt nede.

Alt netværk køres igennem Arbor netværket, hvilket sikrer os mod DDoS-angreb, ved at fjerne den "dårlige" trafik før det rammer vores netværk.

Swifthosting's Team

Mads Edelskjold

Ejer

Mads er en af de 2 partnere i Swifthosting ApS og er med til den daglige drift. Mads' speciale ligger hovedsageligt indenfor administration af linux-servere, programmering og ikke mindst gameservere.

Mikkel Christensen

Ejer

Mikkel er en af de 2 partnere i Swifthosting ApS og er med til den daglige drift. Mikkels' speciale ligger indenfor håndtering af industrielle kunder samt regnskab og ikke mindst gameservere.

Mikkel Handel Noer

Supportansvarlig

Mikkel Noer er et navn som du sikkert har stødt på i en supportsag, da hans primære ansvarsområde er kvalitetssikring af supporten, samt håndtering af supportere.

Mads Iversen

Supporter