top cover

AAULAN

Aalborg

Swifthosting er leverandør til AAULAN

AAULAN

Swifthosting ApS sponsorerer AAULAN som er et hyggeligt lanparty, som hører under Studentersamfunder tilknyttet til Aalborg Universitet.
AAULAN afholdes hvert år og i skrivende stund bliver eventet ledet af Kristoffer H. W. Lindstrøm, som sammen med mange andre frivillige sørger for at eventet bliver afholdt.

AAULAN er bestemt heller ikke et af det helt små events, med sine omtrent 400 Pladser og mange turneringer kræver det noget udstyr af en bestemt kaliber.
Swifthosting ApS har derfor flere gange stillet med nok server udstyr til at fuldt ud dække deres turneringer, således at alle turneringer samt runder kan starte inden for kort tid, efter hinanden.
Eventet henvender sig til de studerende på Aalborg Universitet for at skabe et mere social samvær mellem de studerende på tværs af de forskellige uddannelser.

I løbet af weekenden som AAULAN blev afholdt blev vores stifter Mads K. Edelskjold ligeledes interviewet af Agenda.

Interview med Agenda

Sponsor på døgndrift

Realiseringen af et event som AAULAN forudsætter sponsering fra virksomheder, der står klar og parat til at give en hånd med for at sikre et succesfuldt forløb.

Støtten kan blandt andet komme til udtryk ved at stille præmier til rådighed eller byde hver enkelt deltager velkommen med en energidrik. For andre sponsorers vedkommende skinner hjælpen igennem ved under hele LAN’ets forløb at arbejde side om side med crewet for at sikre de tekniske forudsætninger for et arrangement af denne art.

Et eksempel på det sidste er Mads Edelskjold, studerende på Softwareingeniør-uddannelsen og direktør i Swifthosting ApS – en virksomhed, der leverer spilservere og såkaldte snakkeservere, hvor man kan tale sammen under events som dette. Han deltager ved at sikre, at serverne kører: "Når man er ude til de her LAN-parties, så vælger man at køre dem på lokalserverne, for det giver en bedre hastighed og en lavere responstid, for det er på samme netværk, og det vil vi gerne gå ud at tilbyde – det vi er ude at tilbyde for flere forskellige virksomheder og events. Det giver en lidt bedre stemning, at vi også er der og kan sørge for, at alt bliver fikset med det samme." Kontakten til Swifthosting ApS er opnået gennem et crewmedlem, der er ansat i en virksomhed, som Mads Edelskjold driver.

Han omtaler den stemning, der godt kan være omkring, at gamere er asociale, og at AAULAN giver andre studerende en mulighed for at se, at det ikke er sandt. I forhold til hvilke myter, man kunne aflive, fortæller han: "Det kunne være det her med, at vi blandt andet sidder nede i en kælder og kun drikker sodavand og spiser chips og pizza hver eneste dag. Dem, jeg sidder ved bord med, sidder og spiser skyr, frugt og så videre og drikker danskvand. Selvfølgelig kan man godt spise noget usund mad, men det hører ikke til hverdagen."

Mads Edelskjold har været i gang længe nu, og han evaluerer på, hvordan det er gået indtil videre: "Umiddelbart synes jeg, det går rigtigt godt. Der har ikke rigtigt været nogen sure miner eller noget, udover at der lige er en dørcensor, vi ikke kan få til at virke ordentligt, men det er så, hvad det er og hører vist til småproblemer."

Som virksomhed er Swifthosting ApS også ude at støtte andre events i de mindre byer, hvor forældre uden den tekniske ekspertise, men med et oprigtigt ønske om at give deres børn nogle gode oplevelser kan få hjælp til at stable events a la LAN på benene: "Det er superfedt at se dem tage initiativet, og de skal selvfølgelig have hjælp. Vi plejer bare at sige, at vi skal have forplejninger, og så er det det, og det plejer at være rigtig godt. Vi får selvfølgelig noget sponsormateriale ud af det, og så er det lidt win-win."

Selvom Mads Edelskjold er godt og vel færdig med sin bachelor og ikke ønsker at læse videre på kandidaten, da han på nuværende tidspunkt driver seks virksomheder med 18 ansatte og vil fokusere på dem, er han meget åben over for også at støtte AAULAN i fremtiden. "Hvis de har interesse i det, så har jeg selvfølgelig også," siger han.

Læs hele interviewet
Event Start Slut Pladser
AAULAN SPRING 2017 17/03/2017 19/03/2017 400
AAULAN FALL 2017 13/10/2017 15/10/2017 412
Udtalelse fra arrangørerne
Vi er meget glade for vores samarbejde med Swifthosting, både som sponsor, men også deres tilstedeværelse ved vores event. Der har altid været styr på serverene, selv i situationer hvor det hele går i stykker efter en opdatering, men vi alligevel formår at køre vores turneringer som planlagt. Matias Jensen // AAULAN

Billeder fra eventet

image-1
image-2
image-3