top cover

Swifthostings gamepanel

Et moderne og nemt kontrolpanel

Gamepanelet hos Swifthosting ApS

Gamepanelet bruges til at styre ens server, så man har mulighed for at starte/stoppe, installere plugins, ændre konfiguration og meget mere. Hos Swifthosting har vi valgt at anvende TCAdmin som kontrolpanel, da dette understøtter alle spil, er enkelt at lave modifikationer til og kører meget stabilt. Det betyder at vi nemt kan tilbyde hosting af nye spil, hvis der er interesse for det. Samtidig gør dette valg det også nemmere for kunderne, så der kun er ét kontrolpanel at skulle vænne sig til.

Mulighederne i kontrolpanelet varierer fra spil til spil, men fælles for dem alle er at der nemt kan installeres plugins på serveren med et enkelt klik. Vi sørger for hele tiden at holde øje med de mest populære plugins, så deraltid er et spændende udvalg af plugins til installation på serveren. Mange af vores kunder er meget involveret i gaming-verdenen i Danmark, så derfor hører vi rigtig gerne efter gode idéer fra kunder - hvad enten det er nye spil, nye plugins eller nye funktioner i kontrolpanelet.

Kontrolpanelet giver også gode muligheder for de mere avancerede brugere. Det er nemlig muligt at ændre på samtlige serverfiler, så hvis du selv vil rodde i konfigurationsfiler er det også muligt igennem vores kontrolpanel. Hvis man derimod foretrækker at køre kommandoerne på server, kan det gøres igennem webkonsollen, hvor det er muligt at eksekvere alle kommandoer med fuld systemrettighed.

For nogle spiltyper giver gamepanelet også mulighed for at installere færdiglavede serverpakker med et enkelt klik. Dette er eksempelvis muligt i Counter-Strike: Global Offensive, hvor der blandt andet kan sættes en surf-server op med et klik på en knap. Også indenfor dette område vil vi meget gerne høre ønsker fra vores kunder, så vi kan tilbyde endnu flere serverpakker.