Betingelser | Swifthosting
top cover

Betingelser

Læs om vores handelsbetingelser på Swifthosting ApS

Swifthosting Betingelser og Vilkår

1§ Generel leje hos Swifthosting.dk
Swifthosting kan til enhver tid ændre på betingelserne og prisen for udlejning, dog ikke på de produkter der allerede er under den gamle pris. Swifthosting sørger for at holde serverne opdateret og opretholde den påkrævede sikkerhed, dog forbeholder Swifthosting sig 24 timers nede tid, fra første fejlmelding. Der tages forbehold for force majeure. Swifthosting vil tage henstilling til kompensation ved nede tid, dog kan kunden ikke gøre krav gældende for Swifthosting. Swifthosting forbeholder sig retten til at flytte kunder over på en anden ip, og eller en helt anden serverbox. Alt leje hos Swifthosting.dk går under Dansk lovgivning.

1.1§ Udlejning af webhotel på Swifthosting.dk
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting, gældende i den periode produktet strækker sig over. Efter den udvalgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt efter udløbsdatoen, derefter vil alt indhold blive slettet.

1.2§ Udlejning af TeamSpeak 3 på Swifthosting.dk
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting, gældende i den periode produktet strækker sig. Efter den udvalgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt, efter udløbsdatoen derefter vil alt indhold blive slettet. Produktet vil ikke være aktivt i disse 5 dage, men man vil kun have muligheden for at forlænge produktet.

1.3§ Udlejning af Minecraft
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting, gældende i den periode produktet strækker sig. Efter den udvalgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt, efter udløbsdatoen derefter vil alt indhold blive slettet. Produktet vil ikke være aktivt i disse 5 dage, men man vil kun have muligheden for at forlænge produktet.

1.4§ Udførelse af SEO
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting, gældende i den periode servicen strækker sig. Efter den udvalgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt servicen løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres servicen, efter udløbsdatoen. Servicen vil ikke være aktivt i disse 5 dage, men man vil kun have muligheden for at forlænge produktet. Swifthosting kan ikke stilles til ansvar hvis søgeord ikke opnås indenfor givende periode. Swifthosting vil gennem lejeperioden udfører servicen, det er dog ikke forpligtet at Swifthosting udfører servicen på en gang.

1.5§ Lejestart og refunderinger
Lejestarten på et produkt fra Swifthosting starter når produktet er blevet taget i brug, efter lejestarten refunderes produktet ikke. Hvis produktet ikke er taget i brug, refereres der til 4§ Betaling.

1.6§ Udlejning af dedikeret servere og virtuelle maskiner
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting, gældende i den periode produktet strækker sig over. Efter den udvalgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Ved produktets udløbsdato vil alt indhold blive slettet. Misbrug af Swifthostings Netværk via serveren er ikke tilladt. Herunder ulovlig indtrægning, service denial som ddos eller syn som vil medføre øjeblikkelig lukning af serveren, uden mulighed for refusion. Herunder vil politiet blive kontaktet og en indsamling af data vil blive påbegyndt, hvoraf der udsendes en faktura til kunden på minimum 5.000 kr samt alle andre udgifter forbundet kundens misbrug. Heraf ikke begrænset til advokat rådgivning, bistand for politi samt tab som følge af kundens misbrug.

1.7§ Brug af Minecraft Unlimited
Minecraft Unlimited inkluderer ubegrænset RAM, antal spillere samt diskplads. Antal spillere på servere er ved oprettelsen sat til 1000 - ønskes dette ændret, skal vores support kontaktes, som vil sætte antallet til det ønskede. Der er fastsat en fair-use grænse på 32 GB RAM samt 60 GB diskplads. I henhold til brug af ressourcer i det hele taget henvises desuden til §3, §3.1 og §3.2.

2§ Priser
Alle priser er inkl. moms. Det vil sige 25% af prisen.

3§ Ansvar for data
Ved brug af produkter fra Swifthosting er det på kundens eget ansvar, Swifthosting påtager sig ikke ansvaret for data, samt indhold. Det vil sige at kunden står til fuldt ansvar for hvad der ligger af data på kundens produkt. Derved skal kunde selv stå til ansvar ved ulovligt og krænkende materiale.

3.1§ Scripts
Swifthosting tilbyder nogle standard scripts, dog må ingen scripts belaste serverne i en urimelig grad.

3.2§ Filarkiver
Det er ikke tilladt at udbyde fri download af større filarkiver, uden skriftlig samtykke fra Swifthosting.

4§ Betaling
Ved køb af produkt, udstedes en faktura, Prisen på fakturaen er den gældende. Kunden har 14 dages returret. Kunden har 5 dage til at betale deres faktura, ellers udløber fakturaen, og produktet bliver slettet. Det er brugerens egen pligt at forlænge deres produkter, og Swifthosting tager ikke ansvar for mistet data ved udløbet produkt.

5§ Vedligeholdelse
Swifthosting vedligeholder Server(ne) som webhotellerne køre på, og forbeholder sig retten til at have op til 48 timers opdateringstid, dog gælder dette ikke med i oppetiden.

6§ Overtrædelse af betingelser
Hvis kunden overtræder de gældende regler, vil Swifthosting give en advarsel igennem mail, og ved gentagende overtrædelser lukkes brugeren. Dog forbeholder Swifthosting.dk sig retten til at lukke en bruger ned, hvis overtrædelsen er kraftig. Dette er f.eks brud på copyright, som kan blive meldt til politiet, hvor Swifthosting oplyser informationer til politiet, eller magthavende om nødvendigt. Brugeren der bliver lukket med øjeblikkelig virkning har ikke ret til kompensation, eller tilbagebetaling for deres produkt.

7§ Persondata og oplysninger
Swifthosting er en selvstændig hosting virksomhed, som ikke uddeler oplysninger vider til 3 part. Det vil sige at oplysninger, fra oprettelse, udløbsdato, og anden information mellem Swifthosting og kunden bliver fortroligt. Kunden kan ifølge persondataloven få fuld indsigt i de oplysninger, som vi gemmer på Swifthosting.dk. Swifthosting gemmer alle oplysninger i mindst 5 år.

8§ Datatab eller forsvundet data
Swifthosting kan ikke gøres erstatningsansvarlig for mistet data ved F. eks strømsvigt, systemfejl, force majeure, indbrud, eller lignende omstændigheder. Såfremt det er nødvendigt at indføre et teknisk indgreb, står Swifthosting ikke til ansvar for datatab.

9§ Levering
Swifthosting opretter serveren så hurtigt som muligt - som regel indenfor 20 sekunder. Swifthosting forbeholder sig retten til at udskyde oprettelsen på baggrund af tekniske vanskeligheder eller betalingsproblemer.

10§ 14 Dages fortrydelsesret
Ved køb af et produkt ved Swifthosting fraskriver man sig de 14 dages fortrydelsesret når produkter er taget i brug. Efter at produktet er taget i brug kan det ikke refunderes. Ved specille sager hvor Swifthosting er skyld i at kundens service har meget nede tid kan der laves undtagelser. Hvis produktet ikke er taget i brug, reffereres der til 4§.

11§ Levering af virtuelt produkt
Swifthostings produkter leveres på Swifthostings servere. Alt efter hvilke produkt det er der forskellige leverings betingelser. Dette kan ses fra 1.1§ til 1.4§. Når et produkt er taget i brug anerkender kunden samtidig at leveringen er accepteret.

12§ Automatisk abonnementsbetaling
Ved tilmelding til automatisk abonnementsbetaling vil serveren automatisk blive fornyet, når der er 1 dag tilbage. Hvis automatisk betaling ønskes afmeldt, skal dette meldes skriftligt via e-mail eller helpdesk. Dette skal ske før serveren fornyes.

Betingelserne er senest opdateret: 7. februar 2019 kl. 19:49