top cover

Betingelser

Læs vores handelsbetingelser på Swifthosting ApS

Swifthosting Betingelser og Vilkår

1§ Generel leje hos Swifthosting ApS
Swifthosting ApS kan til enhver tid ændre på betingelserne og prisen for hosting. Swifthosting ApS sørger for at holde serverne opdateret og opretholde den påkrævede sikkerhed indenfor 24 timer. Der tages forbehold for force majeure. Swifthosting ApS vil tage stilling til kompensation ved nedetid, dog kan kunden ikke gøre krav gældende overfor Swifthosting ApS. Swifthosting ApS forbeholder sig retten til at flytte kunder over på en anden IP og/eller en anden fysisk server. Alt hosting hos Swifthosting.dk går under dansk lovgivning.

1.1§ Udlejning af webhotel på Swifthosting.dk
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting ApS, gældende i den periode lejeperioden strækker sig over. Efter den valgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt efter udløbsdatoen, derefter vil alt indhold blive slettet.

1.2§ Udlejning af TeamSpeak 3 på Swifthosting.dk
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting ApS, gældende i den periode lejen strækker sig. Efter den valgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt, hvorefter alt indhold bliver slettet. Produktet vil ikke være aktivt i disse 5 dage - man vil kun have mulighed for at forlænge produktet.

1.3§ Udlejning af Minecraft
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting ApS, gældende i den periode lejen strækker sig. Efter den valgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt, hvorefter alt indhold bliver slettet. Produktet vil ikke være aktivt i disse 5 dage - man vil kun have mulighed for at forlænge produktet.

1.4§ Udførelse af SEO
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting ApS, gældende i den periode lejen strækker sig. Efter den valgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt, hvorefter alt indhold bliver slettet. Produktet vil ikke være aktivt i disse 5 dage - man vil kun have mulighed for at forlænge produktet. Swifthosting ApS kan ikke stilles til ansvar hvis søgeord ikke opnås indenfor den givne periode. Swifthosting ApS vil gennem lejeperioden udføre servicen, uden at det er det er dog ikke forpligtet at Swifthosting udføre servicen på én gang.

1.5§ Lejestart og refunderinger
Lejestarten på et produkt fra Swifthosting starter når produktet er oprettet. Efter ibrugtagning refunderes produktet ikke. Hvis produktet ikke er taget i brug, refereres der til § 4.

1.6§ Udlejning af dedikerede servere og virtuelle maskiner
Der bliver indgået en bindende aftale mellem kunden og Swifthosting ApS, gældende i den periode lejeperioden strækker sig over. Efter den valgte tidsperiode er udløbet, kan kunden selv bestemme om de vil forlænge eller lade aftalen samt produktet løbe ud. Kunden har 5 dage til at forlænge deres produkt efter udløbsdatoen, derefter vil alt indhold blive slettet. Misbrug af Swifthostings netværk er ikke tilladt. Det inkluderer blandt andet hacking og udførsel af DDoS angreb. Misbrug medfører øjeblikkelig lukning af serveren uden mulighed for refusion. Desuden politianmeldelses sagen og indsamling af data vil blive påbegyndt. Der udstedes en faktura til kunden på minimum 5.000 kr. samt alle andre udgifter forbundet med misbruget.

1.7§ Brug af Minecraft Unlimited
Minecraft Unlimited inkluderer ubegrænset RAM, antal spillere samt diskplads. Antal spillere på servere er ved oprettelsen sat til 1000 - ønskes dette ændret, skal vores support kontaktes, som vil sætte antallet til det ønskede. Der er fastsat en fair-use grænse på 32 GB RAM samt 60 GB diskplads. I henhold til brug af ressourcer i det hele taget henvises desuden til §3, §3.1 og §3.2.

2§ Priser
Alle priser er inkl. gældende dansk moms på 25%.

3§ Ansvar for data
Brug af produkter fra Swifthosting.dk er på kundens eget ansvar. Swifthosting ApS påtager sig ikke ansvaret for data eller indhold. Det vil sige at kunden står til fuldt ansvar for hvad der ligger af data på kundens produkt. Derved skal kunde selv stå til ansvar ved ulovligt og/eller krænkende materiale.

3.1§ Scripts
Swifthosting tilbyder nogle standard scripts, dog må ingen scripts belaste serverne i en urimelig grad.

3.2§ Filarkiver
Det er ikke tilladt at udbyde fri download af større filarkiver uden skriftlig samtykke fra Swifthosting ApS.

4§ Betaling
Ved køb af produkt udstedes en faktura. Prisen på fakturaen er den gældende. Kunden har 14 dages fortrydelsesret under forudsætning af at produktet ikke er taget i brug. Kunden har 5 dage til at betale deres faktura, ellers udløber fakturaen, og produktet bliver slettet. Det er kundens eget ansvar at forlænge deres produkter. Swifthosting ApS tager ikke ansvar for mistet data ved udløbet produkt.

5§ Vedligeholdelse
Swifthosting vedligeholder serverne som webhotellerne kører på, og forbeholder sig retten til at have op til 48 timers opdateringstid, som ikke regnes med i oppetiden.

6§ Overtrædelse af betingelser
Hvis kunden overtræder de gældende regler og love, vil Swifthosting ApS give en advarsel igennem mail, og ved gentagende overtrædelser låses brugeren. Swifthosting ApS forbeholder sig retten til at lukke en bruger ned, hvis overtrædelsen er af særlig grov art. Dette er for eksempel brud på copyright, som kan blive politianmeldt. Swifthosting ApS videregiver kundens oplysninger til de rette myndigheder. Kontoen låses med øjeblikkelig virkning og har ikke ret til kompensation for den resterende periode af produktet.

7§ Persondata og oplysninger
Swifthosting ApS er en selvstændig hosting virksomhed, som ikke videregiver oplysninger til tredjepart. Det vil sige at alle oplysninger forbliver fortroligt mellem Swifthosting ApS og kunden. Kunden kan ifølge persondataloven få fuld indsigt i de oplysninger, som vi gemmer på Swifthosting.dk. Swifthosting ApS gemmer alle oplysninger i mindst 5 år.

8§ Datatab
Swifthosting ApS kan ikke gøres erstatningsansvarlig for mistet data ved eksempelvis strømsvigt, systemfejl, force majeure, indbrud, eller lignende omstændigheder. Såfremt det er nødvendigt at indføre et teknisk indgreb, står Swifthosting ApS ikke til ansvar for datatab.

9§ Levering
Swifthosting opretter serveren så hurtigt som muligt - som regel indenfor få minutter. Swifthosting forbeholder sig retten til at udskyde oprettelsen på baggrund af tekniske vanskeligheder eller betalingsproblemer.

10§ Fortrydelsesret
Ved køb af et produkt ved Swifthosting fraskriver man sig de 14 dages fortrydelsesret når produkter er taget i brug. Efter produktet er taget i brug kan det ikke refunderes. Ved specielle sager, hvor Swifthosting er skyld i at kundens service har meget nedetid, kan der laves undtagelser. Hvis produktet ikke er taget i brug, refereres der til § 4.

11§ Levering af virtuelt produkt
Swifthostings produkter leveres på Swifthostings servere. Alt efter hvilke produkt det er, er der forskellige leveringsbetingelser. Dette ses fra § 1.1 til § 1.4. Når et produkt er taget i brug, anerkender kunden samtidig at leveringen er accepteret.

12§ Automatisk abonnementsbetaling
Ved tilmelding til automatisk abonnementsbetaling vil serveren automatisk blive fornyet, når der er 1 dag tilbage af lejeperioden. Hvis automatisk betaling ønskes afmeldt, skal dette gøres via brugerpanelet eller meldes skriftligt til Swifthosting ApS via e-mail eller en supportsag - dette skal ske før serveren fornyes.

Betingelserne er senest opdateret: 1. oktober 2018 kl. 18:49