top cover

Betaling hos Swifthosting ApS

Sikkerhed ved betaling

Betalinger gennemført på Swifthosting.dk

Sikkerhed er alfa og omega hos Swifthosting. Derfor stiller vi meget strenge krav til vores samarbejdspartnere, når der skal håndteres betaling.

Når du bestiller et produkt på Swifthosting.dk, vil du blive viderestillet til et betalingsvindue. Dette betalingsvindue er hosted af vores Payment Service Provider (PSP) Quickpay. Overførslen af data herimellem er krypteret ved hjælp af SSL, så informationerne ikke kan læses af udefrakommende. Quickpay opfylder kravene specificeret i PCI DSS certificeringen, som blandt andet definerer krav til firewall, opbevaring af data og lignende. Denne certificering kommer både forbrugere og webshops til gode, da de forstærkede sikkerhedskrav er med til at reducere risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed, når man benytter sit kort online. Derfor kan du trygt betale med dit betalingskort, uden at du skal være bekymret for svindel.

Det er også PSP'en, som vil kunne opdage svindel med kort, inden transaktionen sendes videre til kortindløseren, og derved notificere vores system samt annullere transaktionen.

Kortindløseren, som er dem der står for at trække pengene på betalingskortet, skal udover en PCI DSS certificering også have en godkendelse af Finanstilsynet. Vi samarbejder med Clearhaus, som opfylder alle disse betingelser, hvorved vi kan modtage betaling fra VISA og Mastercard.

For at højne sikkerheden yderligere, kan du i nogle tilfælde blive bedt om yderligere bekræftelse ved betalingen. Dette er også kendt som 3D Secure, Verified by VISA eller MasterCard SecureCode. Den ekstra bekræftelse sker ved at du modtager en SMS med en engangskode, som skal indtastes ved betalingen. Har du ikke brugt 3D Secure før, vil du blive bedt om at tilknytte et telefonnummer og logge ind med NemID. Dette sker kun én gang per kort.

Ønsker du at læse mere om sikkerhedskravene defineret i PCI DSS, er der lavet en kort gennemgang, som kan læses hos Nets.

SSL (Secure Socket Layer)

Hele Swifthosting.dk benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket er den protokol, som vores systemer bruger til kommunikation med hinanden samt med klienten. Dette sikrer at det data, som du indtaster på Swifthosting.dk, ikke bliver uretmæssigt tilgået af en tredjepart, som prøver at opsnappe forbindelsen.

Skulle det dog lykkedes for en tredjepart at få adgang til denne datastrøm, vil de ikke kunne aflæse indholdet, da det er krypteret ved hjælp af SSL.

Dine passwords er sikret

Swifthosting ApS benytter IdentityServer, som udsteder OAuth tokens til at validere dit login. Denne token giver adgang til Swifthostings systemer, og er med til at sikre at systemet ved hvem du er, og hvilke data der er associeret med din bruger.

Dit password bliver envejskrypteret, hvilket betyder at selvom en hacker (mod alt forventning) skulle få fat i vores database, og dermed dit og andres passwords, er disse krypteret. Det betyder at hackeren ikke kan se dit "rigtige" password, og dermed ikke kan benytte det til hverken Swifthosting.dk eller andre sider.